Neushoorn trekking expeditie in Kenia

Een werkelijk bijzondere en unieke ervaring waarbij je onder begeleiding van een ranger te voet op zoek gaat naar de zwarte neushoorn. Dit project, gelegen in Sera Community Reservaat, in het noorden van Kenia, is 3 jaar geleden opgezet. Het is het enige project in Oost-Afrika waar je te voet op zoek gaat naar de zwarte neushoorn.

Het project is opgezet met als doel de zwarte neushoorn terug te krijgen in het noorden van Kenia. En dat is ze gelukt! Na 30 jaar is de zwarte neushoorn weer te vinden in dit gebied.

In de vroege ochtenduren ga je opzoek met een lokale ranger naar de zwarte neushoorn. Onderweg leer je alles over de authentieke cultuur van de bevolking en de overweldigende natuur. Als de zwarte neushoorn in zicht is, heb je tijd om te genieten van deze bijzondere ontmoeting. De rangers zorgen ervoor dat je veilig bent en zullen je alles vertellen over hun anti-stroop beleid. Een werkelijk unieke ervaring en tijdens jullie verblijf in de bijzondere afgelegen lodge, zal het je aan niets ontbreken.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring