Fika Safaris bestemmingen

Fika safaris biedt reizen aan door verschillende landen in Oost-Afrika. Landen waar je een echte authentieke safari beleving ondergaat. Kenia en Tanzania zijn de safarilanden bij uitstek. Ongerepte wildernis en oneindige weidse vlaktes. Deze twee landen staan bekend om de hele big 5 in de wildernis te spotten.
Oeganda en Rwanda hebben een overweldigende natuur, eeuwenoude tropische regenwouden en staan vooral bekend om zijn primaten, waaronder de bekende met uitsterven bedreigde berg gorilla. Maar ook bijzonder hier is het oog-in-oog staan met de chimpansee. Wij laten jullie graag kennismaken met al deze pareltjes en hun geheimen.

Extra informatie bestemmingen

Ons aanbod kent ook combinatiereizen door verschillende landen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de primaten in Uganda en vervolgt je safari in Kenia op zoek naar de Big 5. Of ga op een rondreis door Kenia en Tanzania en beleef de migratie in de Masai Mara en Serengeti op zijn best! Sluit je safari af aan de tropische kust in Kenia of Zanzibar. Kies jij liever alleen voor het strand? Of ben je een echte watersport fanaat? Wij bieden ook op maat gemaakte strandreizen met aandacht voor jouw persoonlijke reiswensen.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring