Op safari met kinderen

Heb jij de wens om met je kinderen Oost-Afrika te ontdekken en ze een herinnering mee te geven voor de rest van hun leven? Zelf ging ik op mijn 6de voor de eerste keer naar Kenia en als ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat dit een prachtige en onvergetelijke ervaring was!
Om deze reis te maken als familie is het belangrijk om in goed overleg te kijken naar de reiswensen, leeftijd van de kinderen en gezamenlijke interesses. Zo kunnen we de juiste accommodaties en activiteiten uitkiezen om deze reis uniek te maken voor de hele familie!
Op safari gaan met het hele gezin is een spannend avontuur; voor zowel ouders als kinderen. Maar bovenal een prachtige en unieke beleving voor jullie allemaal. Alhoewel wij ook begrijpen dat je waarschijnlijk eerst denkt aan de veiligheid van je kind(eren) bij het denken aan op een safari gaan. Wij helpen jullie graag om jullie gezin de beste safari beleving te geven, jullie twijfel en vragen weg te nemen en een samen een onvergetelijke familiereis samen te stellen die bij jullie gezin past!

  • Leuke en afwisselende activiteiten
  • Rijdt door Lion King landschappen
  • Kindvriendelijke accommodaties
  • Kortere reisafstanden
  • Ontmoet de lokale bevolking

Meer weten over onze safaris met kinderen?

info@fika-safaris.com

+254 (0)700 656 798

Contact opnemen

6 tips voor een safari met kinderen

Tip 1: Zorg voor spelletjes zowel in de auto als lodge

Tip 2: Geef je kind een eigen (kinder)camera

Tip 3: Neem een (kinder)verrekijker mee voor het spotten van dieren

Tip 4: Zorg voor voldoende snacks en drinken

Tip 5: Neem boeken mee die over ‘op safari’ gaan

Tip 6: Zorg voor voldoende vermaak onderweg en in de lodge

Meer informatie over op safari gaan met Kinderen

Op safari gaan met kinderen, is een spannende onderneming. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om een droomreis samen te stellen die bij jullie past! Voor jong en oud. Belangrijke vragen om een prachtige gezinssafari samen te stellen zijn: Hoe oud zijn jullie kinderen? Wat vinden jullie leuke safari activiteiten als gezin? Wat zijn de interesses van de kinderen? Als we deze vragen samen hebben doorgenomen, gaan we een reis samenstellen. Hierbij houden wij rekening met korte(re) reistijden, veilige en kindvriendelijke accommodaties en waar mogelijk plannen we zoveel mogelijke leuke en leerzame (kinder)activiteiten in.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring