Rolstoel toegankelijke safaris

Door onze families en eigen ervaring weten wij als geen ander dat reizen met medische achtergrond of een mobiele beperking soms uitdagend en spannend kan zijn. Vanuit deze invalshoek bieden wij dan ook safari’s aan voor mindervalide avontuurlijke reizigers. Met onze expertise, ervaring en lokale kennis van vele accommodaties, kijken met jou welke safari rondreis door Oost-Afrika bij jou past.
Fika Safaris biedt alleen toegankelijke en/of rolstoelvriendelijke safari’s voor de landen Kenia en Tanzania.
Onze toegankelijke safaris zijn er speciaal voor mensen die slecht(er) ter been zijn, met een mobiliteitsbeperking, gehandicapten of rolstoelgebruikers.
Wij raden aan voorhand met je specialist of dokter te bespreken of Oost-Afrika een mogelijke bestemming voor jou is. Afhankelijk van de (zorg)behoeften, wordt een aangepast safari programma ontwikkeld (aangepast reistempo, accommodatie, in- en uit de auto, et cetera). Indien nodig regelt Fika Safaris ook de benodigde reishulp en mobiliteitshulpmiddelen. Wij nemen obstakels weg om jullie een droomsafari te bieden.

  • 24-uurs bereikbaarheid
  • Hulpmiddelen ter beschikking
  • Kennis van accommodaties
  • Reizen in je eigen tempo
  • Specialistische kennis in toegankelijke reizen
Sorry, no results were found.

Meer weten over onze toegankelijke safari's?

info@fika-safaris.com

+254 (0)700 656 798

Contact opnemen

4 tips voor een toegankelijke safari

Tip 1: Houdt rekening met lange(re) reistijden

Tip 2: Mogelijk slechte/hobbelige wegen

Tip 3: Wees avontuurlijk ingesteld

Tip 4: Heb een gezonde dosis aanpassingsvermogen

Meer informatie over toegankelijke safaris

Samen met jou bepalen we eerst wat voor een soort safaristijl je zoekt. De grootste prioriteit is om samen te kijken of een safari voor jou haalbaar is. Samen kijken we naar de accommodatie en voertuig aanpassingen nodig zijn, zodat de safari zorgeloos verloopt en je je op je gemak voelt. Gedurende het boekingsproces kijken we samen welke hulpmiddelen nodig zijn en welke wij in het land van reizen voor jullie kunnen verzorgen. Als alternatief, afhankelijk van de speciale behoeften, kunnen verschillende niveaus van reisondersteuning en assistentie bij dagelijkse activiteiten worden geregeld. Meer weten? Contacteer ons dan en wij kijken samen graag naar de mogelijkheden.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring