Romantische safaris

Hebben jullie iets speciaals te vieren? Een honeymoon, huwelijksjubileum of willen jullie graag de liefde vieren? Waan je als Karen Blixen en Denys Finch Hatton voor de ultieme ‘Out of Africa’ ervaring. Laat jullie onderdompelen in pure luxe en verwen jullie zelf.
Jullie romantische safari rondreis staat volledig in het teken van liefde! Wij nemen alle zorgen weg door de reis tot in de puntjes te regelen en jullie zoveel mogelijk te verwennen. Geniet van romantische privé bush diners op de Afrikaanse savanne en creëer onvergetelijk herinneringen! Of zijn jullie meer op zoek naar een actieve en sportieve huwelijksreis? Beklim de Mount Kilimanjaro, ga op safari en maak kennis met de Maasai.
Al onze romantische reizen maken we met zorg op maat, om zo goed mogelijk aan te sluiten aan jullie wensen en budget. Net zoals jullie trouwdag, moet een huwelijks- of jubileumreis er eentje zijn om nooit te vergeten!

  • Kleinschalige en intieme accommodaties
  • Luchtballon safari met champagne ontbiit
  • Laat je verwennen in de spa met een koppel massage
  • Slaap samen onder de sterren

Meer weten over onze romantische safaris?

info@fika-safaris.com

+254 (0)700 656 798

Contact opnemen

4 tips voor een romantische safari

Tip 1: Vraag naar onze honeymoon kortingen/voordelen

Tip 2: Verras elkaar zodat elke dag bijzonder en onvergetelijk is

Tip 3: Bezegel de liefde met een traditionele Maasai ceremonie

Tip 4: Eindig je safari aan de tropische kust

Meer informatie over Romantische safaris

Onze romantische safaris staan volledig in het teken van de liefde. Wij passen het programma aan op jullie interesses en reiswensen. Zo laten we jullie graag kennismaken met een overweldigende luxe en kan je genieten van een exclusieve safari beleving die in het teken staat van jullie liefde voor elkaar! Heb je een kleiner reisbudget, maar wil je toch een onvergetelijke romantische safari? Dan gaan wij opzoek naar unieke, persoonlijke en kleinschalige plekjes en romantische activiteiten zodat het jullie aan niets ontbreekt! Neem contact met ons op als je meer wilt weten of vragen hebt over onze op maat gemaakte romantische safaris.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring