Strandvakantie

Is de ideale vakantie voor jou genieten aan parelwitte stranden, lekker eten, en tot rust komen?De kust van Kenia en Tanzania zijn echte pareltjes voor strandliefhebbers.
Zoek je een ultieme all-inclusive vakantie aan het strand met de familie, entertainment voor de kinderen en voldoende surf en watersport activiteiten? Of ben je opzoek naar een actieve vakantie en wil je elke dag het water op? Aan kitescholen en andere watersporten geen gebrek aan zowel de Keniaanse en Tanzaniaanse kust. Een Yoga en Wellness type? en ondertussen tot rust komen aan witte stranden bij een heerlijke zon? Wij zorgen dat het op jullie strandvakantie aan niets ontbreekt en dat het aansluit bij jullie reiswensen en budget.

  • Duiken bij de mooiste koraalriffen
  • Parelwitte tropische stranden
  • Warme Indische oceaan
  • Maak kennis met de Swahili cultuur
  • Veel watersport activiteiten

Meer weten over onze strandvakanties

info@fika-safaris.com

+254 (0)700 656 798

Contact opnemen

6 tips voor een strandvakantie

Tip 1: Neem voldoende zonnebrand mee

Tip 2: Neem de juiste strandkleding mee

Tip 3: Watersport fanaat? Vergeet je materiaal niet.

Tip 4: Neem voldoende leesvoer en vermaak mee

Tip 5: Vergeet niet voldoende water te drinken

Tip 6: Neem voldoende anti-muggen spray mee

Meer informatie over strandvakanties

Wij bieden strandvakanties aan in Kenia en Tanzania. De parelwitte stranden aan de Indische oceaan zijn de perfecte plek voor een strandvakantie voor iedereen. Je vind op deze bestemmingen accommodatie types voor iedereen. Denk aan grote all-inclusive resorts met entertainment gelegen aan het strand, een perfecte plek voor een familie. Of geniet van je strandvakantie in kleine luxe boutique resorts waar het je aan niets zal ontbreken en oog voor detail en persoonlijke service centraal staan. Meer opzoek naar de strand vibe waar watersport activiteiten centraal staan en lekker met je voetjes in het zand onder het genot van een kokos ice koffie. Alles is mogelijk en wij helpen graag bij het verzorgen van een droom strandvakantie. Vraag naar onze strand bestemmingen in Kenia en Tanzania, wij bieden zowel de bekende als minder bekende plekjes aan en kijken wat bij jullie past.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring