Thema reizen

Elke safari is verschillend. Zo kan het reisgezelschap bestaan uit verschillende combinaties, kan het zijn dat je een speciale interesse hebt die je graag terug ziet komen in je safari of misschien heb je wel iets speciaals te vieren. Bij onze thema reizen houden we rekening met jullie wensen, reisbudget en reisprogramma.
Reis je met kinderen? dan passen we het reistempo aan en zorgen we voor leuke en leerzame activiteiten. Wil je niet teveel in de auto zitten? kies dan voor een fly-in safari en vlieg naar de prachtigste bestemmingen in alle comfort. Vogelliefhebber? Ga dan op pad met een echte vogelkenner. Ben je minder-valide? dan kiezen we accommodaties waar je makkelijk uit de voeten kan met oog voor detail.

Extra informatie thema reizen

Staat je thema reis er niet tussen of heb je een speciaal verzoek? Wij helpen graag om jullie perfecte (thema) reis samen te stellen. Heb je bijvoorbeeld een voorliefde voor de grote katten? Dan zorgen we dat je safari in het teken staat van het spotten van zoveel mogelijk katachtigen en dat je veel nieuwe weetjes leert over hun gedrag en leefomgeving. Aarzel zeker niet om je wensen en voorkeuren met ons te delen, zo kunnen we namelijk een onvergetelijke droomsafari samenstellen speciaal voor jou!

 

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring