Vliegsafaris

Je wilt graag op safari in Kenia, Tanzania, Oeganda en/of Rwanda? Maar je hebt weinig tijd en wil in comfort en stijl reizen? Dan is een fly-in of vliegsafari zeker aan te bevelen! Vlieg naar verschillende wildparken waar een safari auto en gids je opwacht om te gaan zoeken naar de ‘Big 5’!
Ontdek het prachtige Kenia, Tanzania, Uganda of Rwanda via scenische vluchten die jullie naar verschillende en afwisselende wildparken brengt in het land van jullie keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatiereis samen te stellen tussen meerdere landen, om zo de mooiste plekken in Oost-Afrika te ontdekken.
Samen kijken we naar jullie wensen en reisbudget om zo een unieke reis samen te stellen. Zoek je ultieme luxe, laat je dan met een executive privévliegtuig naar verschillende parken en privé reservaten vliegen en verblijf in exclusieve en zeer luxe accommodaties.
Je kan natuurlijk ook een combinatie maken van reizen over de weg en per vliegtuig. Deze mix biedt naast reiscomfort ook een inkijkje in de lokale cultuur bij de dorpen die je onderweg passeert.
Samen kijken we naar je reiswensen om een unieke fly-in (en/of road) safari geheel op maat te verzorgen.

  • Relatief korte reistijden
  • Reis in een privé executive vliegtuig
  • Luxe & unieke accommodaties
  • Scenische vluchten
  • Familievriendelijk & perfect voor koppels

Meer weten over onze vliegsafaris?

info@fika-safaris.com

+254 (0)700 656 798

Contact opnemen

4 tips voor een vliegsafari

Tip 1: Zorg voor zachte, stouwbare tassen (harde koffers mogen vaak niet)

Tip 2: Neem je camera mee aan boord voor prachtige foto’s

Tip 3: Vraag naar exclusief gebruik van safari auto’s

Tip 4: Zorg voor een goede verrekijker

Meer informatie over een vliegsafari

Vliegsafaris in Oost-Afrika zijn uitstekend geschikt om grotere afstanden te overbruggen en zo in een relatieve korte tijd veel te zien van een land of van verschillende landen. Een safari door het zuidelijke circuit in Tanzania is hiervan een goed voorbeeld van een fly-in safari met een diversiteit aan wildreservaten en landschappen. Reizen per vliegtuig maakt het ook mogelijk dat je kan verblijven in minder drukbezochte gebieden en in de echte wildernis. Maak een reis en combineer een bezoek aan meerdere landen om zo veel mogelijk te zien! Neem contact met ons op over de verschillende mogelijkheden en samen creëren we jullie droomreis.

Copyright 2020 Fika Safaris  |  Privacyverklaring